Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания

Оптимизиран шафран със Satiereal®

Optimized Saffron with Satiereal®
Оптимизиран шафран със Satiereal®
Каталожен №: 01432
60 вегетариански капсули
Наличност: В наличност
Цена: 77.62 лв
К-во:     - ИЛИ -   Добави в любими

Optimized Saffron with Satiereal®/ Оптимизиран шафран със Satiereal®
60 вегетариански капсули
Каталожен номер: 01432

Често ли ви се случва да похапвате между храненията? Не можете да устоите на още една курабийка? Трудно ви е да контролирате големината на порциите? Оптимизиран шафран със Satiereal® може да бъде точно отговора, от който се нуждаете.

Satiereal® е клинично изследван патентован екстракт от шафран … подправка, ценена още в древна Персия заради свойството й да подобрява настроението и да намалява стреса.84,85

Този стандартизиран екстракт от шафран, който по-рано се намираше само в Европа, подпомага здравословното телесно тегло като се насочва към някои от емоционалните фактори, които ви карат да ядете повече, когато правите усилия да ядете по-малко.

Само две 88.25 mg капсули Oптимизиран шафран със Satiereal® доставят активните съставки сафранал и кроцин, които моделират някои серотонергични рецептори в мозъка за подобряване на настроението.86-89

В клинични проучвания,90,91 жени, приемащи Satiereal® са имали:

 1. 100% намалено желание за леки закуски
 2. 50% по-малко на брой похапвания между храненията 
 3. Намалено чувство на глад
 4. Умерена загуба на телесно тегло
 5. Повече енергия
 6. По-добро настроение

Те са имали по-силно усещане за контрол върху похапването между храненията и са променили навиците си на хранене без да се чувстват нервни или да изпитват други нежелани ефекти.91 Tе съобщават, че имат по-добро самочувствие и общо се чувстват по-добре.

Фактът, че Satiereal® предизвиква значително намалено (100%) желание за похапване, но има само умерен ефект за понижаване на теглото, подкрепя идеята за необходимост от многостранен подход за ефективен контрол на теглото – идея, която от дълго време се подкрепя от Life Extension®.

Tази добавка трябва да се приема едновременно със здравословно хранене и програма за редовна физическа активност. Резултатите могат да варират.

Препратки

Дневна доза: 1 вегетарианска капсула
Дози в опаковка: 60
Количествен състав за доза
Satiereal® шафран (Crocus sativus L.) Не-генномодифициран екстракт (stigma) [стандартизиран до 0.3% сафранал (0.265 mg) и осигуряващ кроцин и пикрокроцин] 88.25 мг

Други съставки: микрокристална целулоза, растителна целулоза (капсула), силиций.


Satiereal® iе регистрирана търговска марка на INOREAL. Предстоят международни патенти.

Дозировка и употреба

 • Една капсула два пъти на ден (сутрин и вечер) с храна или според препоръките на лекаря.

Внимание

Не надвишавайте препоръчваната доза. Консултирайте се с Вашия лекар преди употребата на този продукт, ако приемате антикоагуланти или противотромбоцитни лекарства или имате нарушения в кървенето или бъбречно заболяване. Избягвайте употребата по време на бременност.

Предупреждения

 • ПАЗЕТЕ ОТ ДЕЦА.
 • НЕ НАДВИШАВАЙТЕ ПРЕПОРЪЧАНАТА ДОЗА.
 • Не купувайте продукта, ако външното запечатване е счупено или повредено.
 • Когато използвате хранителни добавки, уведомете вашия лекар, ако в момента се лекувате от някакво заболяване, ако сте бременна или кърмите.

 

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: