Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания

PQQ (пиролохинолин хинон) капсули с BioPQQ™

PQQ Caps with BioPQQ™
PQQ (пиролохинолин хинон) капсули с BioPQQ™
Каталожен №: 01500
10 мг 30 вегетариански капсули
Наличност: В наличност
Цена: 59.56 лв
К-во:     - ИЛИ -   Добави в любими

PQQ Caps with BioPQQ™/ PQQ (пиролохинолин хинон) капсули с BioPQQ™
10 мг 30 вегетариански капсули

Каталожен номер: 01500

Mитохондриите са генератори на клетъчна енергия и всъщност осигуряват цялата сила, от която човек се нуждае, за да прекара живота си в добро здраве. Голям брой публикувани проучвания подчертават критичното значение на митохондриите за цялостното здраве, особено когато започнем да остаряваме.50-54,58-60 Органи с интензивна енергия като сърцето и мозъка, имат митохондрии, разположени нагъсто. До скоро единственият естествен начин застаряващите индивиди да увеличат броя на митохондриите в организма си, е бил да ограничат калорийния прием в дългосрочен план или да упражняват изтощителна физическа активност, които за повечето хора са трудни или непрактични за осъществяване. PQQ предлага осъществима алтернатива.

Огромното количество енергия, което се генерира в митохондриите, ги излага на непрекъснати атаки от страна на свободните радикали. Разрушаването на митохондриите в резултат на това е отличителния белег на стареенето. PQQ предпазва и укрепва деликатните митохондриални структури, за да подкрепи характерната за младежката възраст клетъчна функция по три отделни начина:

  • Aнтиоксидантна сила. Подобно на CoQ10, PQQ е много силен антиоксидант. Изключителната му молекулярна стабилност му дава възможност да улеснява хиляди биохимични реакции в митохондриите без да се разпада, за осигуряване на максимална антиоксидантна и биоенергийна подкрепа.11
  • Модулира благоприятно генната експресия. PQQ aктивира гените, които подпомагат образуването на нови митохондрии10 и взаимодейства благоприятно с гените, които директно са включени в здравето на митохондриите. Същите тези гени подпомагат и здравословното телесно тегло, нормалния метаболизъм на мазнини и захари, и младежката клетъчна пролиферация.12
  • Mитохондриална защита. Mитохондриите пригежават собствена ДНК, различна от ДНК, съдържаща се в ядрото. За съжаление, в сравнение с нуклеарната ДНК, митохондриалната ДНК е относително незащитена. Антиоксидантната сила на  PQQ и благоприятния профил на генна експресия са в подкрепа на митохондриалната защита.

PQQ е eсенциален нутриент, което означава, че организмът не може сам да го синтезира. Все по-голям брой проучвания сочи, че уникалният хранителен прафил на PQQ подпомага здравето на сърцето и когнитивната функция—самостоятелно61-63 и в комбинация с CoQ10.64,65 Tова не е учудващо, като знаем от колко много енергия се нуждаят тези жизненоважни органи.

Проучванията показваг, че PQQ подпомага клетъчната функция на сърцето в присъствието на свободни радикали и засилва кръвния поток в сърдечния мускул.63 Когато се приема в комбинация с CoQ10, само 20 mg на ден PQQ подпомага паметта, вниманието и когнитивната функция при стареещи индивиди.65

Въпреки че е клинично показано, че 20 мг PQQ са необходими, за да се поддържа ефективно когнитивната функция, 10 мг PQQ е достатъчно да индуцират митохондриална биогенезата (растежа на нови митохондрии) за “младежко” производство на клетъчната енергия.66

Life Extension идентифицира една пречистена, високо потентна форма на PQQ от Япония, която се призвежда по един уникален процес на ферментация. Резултатът е BioPQQ™ - най-висококачественият PQQ, който се намира днес на пазара.

Препратки

Дневна доза: 1 вегетарианска капсула
Дози в опаковка: 30
Количествен състав за доза
BioPQQ™ Пиролохинолин хинон динатриева сол 10 мг

Други съставки: оризови трици, растителна целулоза (капсула), силиций.


BioPQQ™ iе търговска марка на  MGC (Япония).

Дозировка и употреба

  • Една капсула един-два пъти на ден със или без храна или според препоръките на лекаря​.

Предупреждения

  • ПАЗЕТЕ ОТ ДЕЦА.
  • НЕ НАДВИШАВАЙТЕ ПРЕПОРЪЧАНАТА ДОЗА.
  • Не купувайте продукта, ако външното запечатване е счупено или повредено.
  • Когато използвате хранителни добавки, уведомете вашия лекар, ако в момента се лекувате от някакво заболяване, ако сте бременна или кърмите.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: