Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания

Формула за дълголетие - миметик на ограничен калориен прием

CR Mimetic Longevity Formula
Формула за дълголетие - миметик на ограничен калориен прием
Каталожен №: 01429
60 вегетариански капсули
Наличност: В наличност
Цена: 84.08 лв
К-во:     - ИЛИ -   Добави в любими

CR Mimetic Longevity Formula /Формула за дълголетие - миметик на ограничен калориен прием
60 вегетариански капсули
Каталожен номер: 01429

Life Extension полага изключителни усилия да идентифицира онези съединения, които стимулират способността на ограничените калории да доведат до експресия на гените на младостта – процес, при който гените предават сигнали, които забавят някои аспекти на стареенето. През 2003 г ние въведохме стандартизирания екстракт от ресвератрол/ resveratrol. През 2009 г представихме „другия” ресвератрол – птеростилбен/ pterostilbeneсъединение, чиито ефекти  действат синергично с ресвератрол за активиране „гените на дълголетието”.

Ние събрахме в едно петте познати миметици на ограничаване на калорийния прием … транс-ресвератрол, транс-птеростилбен, кверцетин, полифеноли от гроздови семки и екстракт от черен чай1-8 – една формула с мощно действие. А към това сега прибавихме и шести миметик, за да получим CR Mimetic /Миметик на ограничен калориен прием/!

Tази иновативна формула представя не много известния флавоноид фисетин/ fisetin (който се намира в най-големи количества в ягодите). Това е шестото съединение, за което има данни, че стимулира експресията на гените на младостта по начин, който е сходен с ограничаване на калорийния прием без да се променя значително хранителния режим.

Фисетин може също така да засили ефектите на ресвератрол.10 Учените са открили неоспоримо доказателство за способността на фисетин да стабилизира ресвератрола като го предпазва от метаболитен разпад10 и по този начин удължава ефектите му.

Фисетин има способността да „активира” мощните молекули, сигнализиращи клетките, които подпомагат експресията на гените на младостта, защитата на ДНК и нормалната клетъчна функция.9 Освен това фисетин подпомага стареещите неврони в присъствието на оксидативен стрес.11-13

Всяка доза CR Mimetic Longevity Formula съдържа фисетин в количество, което се равнява на 2 чаши ягоди и помага симулирането на благоприятния ефект от ограничаване на калориите върху гените на дълголетието.

Tази уникална формула предоставя новаторска широкоспектърна подкрепа за експресията на гените на младостта от природните източници, които са най-научно валидирани.

Тази добавка, трябва да се комбинира със здравословна диета и редовна тренировъчна програма. Резултатите могат да варират.

Прератки

Дневна доза: 2 вегетариански капсули
Дози в опаковка: 30
Количествен състав за доза
Транс-Ресвератрол [от Polygonum cuspidatum eкстракт (корен)] 250 мг
Транс-Птеростилбен (от pTeroPure®) 3 мг
Кверцетин (кверцетин дихидрат) 150 мг
Masquelier’s® Original OPCs [отделни и кондензирани (2-5 единици) флавоноли и полифеноли от гроздово семе] 50 мг
Черен чай декофеинизиран eкстракт (листа) [стандартизиран до 12% TF2a теафлавин фракция (36 мг), заедно с TF1, TF2b и TF3 теафлавин фракции] 300 мг
Фисетин [eкстракт от смрадлика, Тетра (стебло)] 48 мг

Други съставки: растителни целулоза (капсула), микрокристална целулоза, силиций, растителен стеарат.


pTeroPure ® е регистрирана търговска марка на ChromaDex, Inc
MASQUELIER’s® е регистрирана търговска марка на International Nutrition Company BV (INC), Loosdrecht, Холандия.

Дозировка и употреба

  • Приемайте по две капсули на ден със или без храна или както Ви е препоръчал лекаря.
  • Може да се приема наведнъж или в разделени дози.

Внимание

Консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт, ако имате нарушено кървене или ако приемате антикоагуланти, противотромбоцитни или антидиабетни лекарства.

Предупреждения

  • ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА
  • Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием
  • Да не се купува, ако външната опаковка е счупена или повредена
  •  При използване на хранителни добавки, моля консултирайте се с вашия лекуващ лекар, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, ако сте кърмачка или ако сте бременна

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: