Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания

Нощна формула за подпомагане на хормона на растежа

GH Pituitary Support Night Formula
Нощна формула за подпомагане на хормона на растежа
Каталожен №: 01302
120 вегетариански капсули
Наличност: В наличност
Цена: 59.90 лв
К-во:     - ИЛИ -   Добави в любими

GH Pituitary Support Night Formula/ Нощна формула за подпомагане отделянето на растежен хормон в хипофизата
120 вегетариански капсули
Каталожен номер: 01302

Намалената функция на хипофизната жлеза може да има огромен ефект върху секрецията на хормона на растежа. Хормонът на растежа е особено важен за растежа на децата, но възрастните също се нуждаят от него за нормален метаболизъм и костна плътност, за поддържане на едно добро съотношение между немастна и мастна тъкан в тялото, както и за здрава кожа. Хормонът на растежа осигурява анаболни (образуване на тъкани) ефекти. Проучванията обаче сочат, че при застаряващите мъже пулсовата амплитуда на отделяне на растежния хормон намалява с 50% на всеки седем години след 18–25- годишна възраст.103 Ето защо субоптималната хипофизна функция може да доведе до състояние на катаболизъм (тъканно разпадане) , което често се изразява с:

  • Намаляване на немастната мускулна маса
  • Увеличаване на мастната тъкан
  • Увеличаване обиколката на талията
  • Повишаване нивата на опасния липопротеин с ниска плътност в кръвта (LDL)

Стареенето може да засегне редица важни стимули, необходими за отделяне на растежния хормон, например осигуряване на достатъчно сън и физическа активност. Междувременно, инхибиторите на секрецията на растежния хормон могат да станат по-изявени, например блокера на растежния хормон соматостатин, както и повишаването на нивата на свободни мастни киселини и глюкоза в кръвта.

За щастие съществуват редица начини да се забави по естествен път скоростта, с която намалява отделянето на растежния хормон. На първо място, самият соматостатин може да бъде инхибиран с холинергични агонисти като например холин.104 На второ място, проучвания с хора показват, че амино киселини като аргинин и орнитин могат да помогнат за запазване и максимизиране на немастната маса 105-107, както и за подпомагане на усилията за по-ефективна физическа активност  -  ключов фактор за повишаване продукцията на растежен хормон.

На трето място, тези анаболни ефекти могат да се допълнят с амино киселините глутамин и глицин, които помагат за стимулиране отделянето на ендогенния растежен хормон.108 Растежният хормон се секретира на цикли през деня, като най-голямо количество се отделя при физическа активност и малко след заспиване. Life Extension предлага две формули за подпомагане поддържането на състава на тялото и функцията на хипофизата. GH Pituitary Support Day Formula, който най-добре е да се приема преди упражняване на физическа активност, съдържа холин плюс аргинин и орнитин под формата на алфа-кетоглутарат.

 GH Pituitary Support Night Formula, който трябва да се приема преди сън, съдържа глутамин и глицин, за подпомагане оптималната функция на хипофизата.

Препратки

Дневна доза: 4 вегетариански капсули
Дози в опаковка: 30
Количествен състав за доза
Ниацин (като инозитол хексаникотинат без ефект на зачервяване) 20 мг
L-Глутамин (L-глутамин алфа-кетоглутарат) 1000 мг
Глицин 1000 мг

Други съставки: растителни целулоза (капсула), микрокристална целулоза, растителен стеарат, силициев диоксид


Дозировка и употреба

  • Възрастните могат да приемат по четири капсули на празен стомах преди лягане или както им е препоръчал лекарят. Може да се прилага като допълнение към GH Pituitary Support дневна формула.

Внимание

Ако имате сериозно бъбречно или чернодробно заболяване, консултирайте се с лекар преди приема на този продукт.

Предупреждения

  • ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА
  • Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием
  • Да не се купува, ако външната опаковка е счупена или повредена
  •  При използване на хранителни добавки, моля консултирайте се с вашия лекуващ лекар, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, ако сте кърмачка или ако сте бременна

 

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: