Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания

Life Extension мега бенфотиамин 250 мг 120 капс

Mega Benfotiamine
Life Extension мега бенфотиамин 250 мг 120 капс
Каталожен №: 00925
250 мг 120 вегетариански капсули
Наличност: В наличност
Цена: 74.68 лв
К-во:     - ИЛИ -   Добави в любими

Mega Benfotiamine/ Мега бенфотиамин
250 мг 120 вегетариански капсули
Каталожен номер: 00925

Бенфотиамин - мастноразтворима форма на витамин B1 (тиамин), подпомага здравословния метаболизъм на кръвната захар и предпазва тъканите от крайните продукти на напредналото гликиране и от оксидативен стрес.66  Например ензимът транскетолаза има особено важно значение за метаболизма на кръвната захар. Подобно на много ензими, транкетолазата изисква наличието на ко-фактор. В този случай тя се нуждае от помощта на тиамина. За съжаление тиаминът е водноразтворим, което ограничава наличността му във вътрешността на клетката. Бенфотиаминът е мастноразтворим и може лесно да проникне във вътрешността на клетките. Освен това той има по-голяма бионаличност от водноразтворимия тиамин.

В едно забележително проучване е доказано, че бенфотиаминът eфективно повишава активността на транскеталозата в клетъчни култури с  изненадващите 300%, в сравнение с едва 20% за тиамина. Tази солидна активация е била достатъчна, за да блокира три от четирите метаболитни пътища, които водят към увреждане на кръвоносните съдове.66 Бенфотиаминът също така блокира активацията на транскрипционния фактор, познат като нуклеарен фактор-капа B (NF-kB), който е отговорен за редица възпалителни състояния.66

Като цяло, бенфотиаминът може да активира глюкозния метаболизъм и да спомага за поддържането на здравословни нива на кръвната глюкоза при индивиди, чиито нива са вече в нормални граници. Бенфотиаминът също помага да се поддържа здравословна ендотелна функция67-73 и поддържа здравето на нервите, бъбреците, очите, кръвоносните съдове и сърцето.

Препратки

 

Дневна доза: 1 вегетарианска капсула
Дози в опаковка: 120
Количествен състав за доза
Тиамин (Витамин B1) (тиамин хидрохлорид) 10 мг
Бенфотиамин 250 мг

Други съставки: растителна целулоза (капсула), микрокристална целулоза, дикалциев фосфат, оризово брашно, растителен стеарат, силиций.


Дозировка и употреба

  • Една до четири капсули на ден със или без храна, или според препоръките на лекаря.​

Предупреждения

  • ПАЗЕТЕ ОТ ДЕЦА.
  • НЕ НАДВИШАВАЙТЕ ПРЕПОРЪЧАНАТА ДОЗА.
  • Не купувайте продукта, ако външното запечатване е счупено или повредено.
  • Когато използвате хранителни добавки, уведомете вашия лекар, ако в момента се лекувате от някакво заболяване, ако сте бременна или кърмите.

 

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: