Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания

Контрол на кръвното налягане с естествени средства

Natural BP Management
Контрол на кръвното налягане с естествени средства
Каталожен №: 00984
60 таблетки
Наличност: В наличност
Цена: 90.56 лв
К-во:     - ИЛИ -   Добави в любими

Natural BP Management/ Контрол на кръвното налягане с естествени средства
60 таблетки
Каталожен номер: 00984

Новаторски научни изследвания в областта на храненето са идентифицирали естествени средства, които могат да помогнат за поддържане на здравословно кръвно налягане, чието ниво е вече в нормални граници. Комбинирането на тези нутриенти с промяна в начина на живот, фармацевтични продукти и редовен самоконтрол, води до една мощна стратегия.

Natural BP Management е първата широкоспектърна хранителна добавка, която комбинира ефикасни, стандартизирани концентрации на тези новаторски хранителни средства в една удобна и лесна за употреба формула:

  • CVH 15™, извлечен от суроватъчен протеин, по естествен начин инхибира ангиотензин-конвертиращия ензим. Тъй като този ензим може да действа за повишаване на опасната активност на констриктора на кръвоносните съдове ангиотензин, инхибиращият ефект на пептида върху този ензим може да помогне за поддържане на вече нормален кръвен поток и кръвно налягане.119
  • Екстрактът от гроздово семе по естествен път увеличава дилатацията на кръвоносните съдове, с което подпомага здравословния кръвен поток и кръвно налягане, които вече са в нормални граници.120-122 MegaNatural ®-BP е патентован екстракт от гроздови семена, стандартизиран до високо съдържание на полифеноли.123
  • Екстрактът от нар представлява богат източник на антиоксидантни полифеноли, по-специално на танин наречен пуникалагин, който функционира като мощен антиоксидант124 и също инхибира ангиотензин-конвертиращия ензим,125 като по този начин подпомага дилатацията на кръвоносните съдове и противодейства на констрикцията на съдовете. Tози екстракт не само подпомага контрола на кръвното налягане, но може да осигури и допълнителна сърдечносъдова защита като повишава нормалната ендотелна функция и потиска окислението на липопротеините с ниска плътност (LDL).126,127

Препратки

Дневна доза: 2 таблетки
Дози в опаковка: 30
Количествен състав за доза
Калций (като калциев карбонат) 252 мг
CVH 15™ суроватъчен протеин хидролизат (биологично активен пептид) 1700 мг
MegaNatural®-BP гроздово семе (Vitis vinifera) Не-генномодифициран екстракт [стандартизиран до 85% Общо феноли като еквиваленти на галова киселина (127.5 mg)] 150 мг
POMELLA® нар екстракт (плод) [стандартизиран до 30% пуникалагини (15 mg)] 50 мг

Други съставки: микрокристална целулоза, стеаринова киселина, силиций, кроскармелоза натрий, растителен стеарат, малтодекстрин, филмово покритие на водна основа (пречистена вода, хидроксипропил метилцелулоза, глицерин).


Cъдържа мляко и царевица.

MegaNatural®-BP е регистрирана търговска марка на Polyphenolics, a division of Constellation Wines US, Inc. и се произвежда по патент на САЩ 6,544,581, предстоят и други патенти.
POMELLA® Eкстракт е защитен с патент на САЩ 7,638,640 и POMELLA® е ретистрирана търговска марка на Verdure Sciences, Inc.
CVH 15™ е търговска марка на Glanbia Plc.

Дозировка и употреба

  • Приемайте по две таблетки сутрин, за предпочитане преди хранене или според препоръките на лекаря.
  • При необходимост може да приемате и две допълнителни таблетки вечер.
  • Ако лекарят Ви е препоръчал приема на този продукт да става едновременно с прием на  антихипертензивни лекарства, започнете с една таблетка на ден и коригирайте дозата само под непрекъснатия контрол на лекар.

Предупреждения

  • ПАЗЕТЕ ОТ ДЕЦА.
  • НЕ НАДВИШАВАЙТЕ ПРЕПОРЪЧАНАТА ДОЗА.
  • Не купувайте продукта, ако външното запечатване е счупено или повредено.
  • Когато използвате хранителни добавки, уведомете вашия лекар, ако в момента се лекувате от някакво заболяване, ако сте бременна или кърмите.

 

 

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: