Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания

Супер R-липоева киселина

Super R-Lipoic Acid
Супер R-липоева киселина
Каталожен №: 01208
300 мг 60 вегетариански капсули
Наличност: В наличност
Цена: 121.58 лв
К-во:     - ИЛИ -   Добави в любими

Super R-Lipoic Acid/ Супер R-липоева киселина
300 mg 60 вегетариански капсули
Каталожен номер: 01208

Липоевата киселина помога за предпазване от оксидативен стрес, предизвикан от повишени нива на глюкозата. Алфа-липоевата киселина се състои от две различни форми (изомери), които имат напълно различни свойства. Формата “R” е биологично активният компонент (намиращ се в организма), на който се дължат феноменалните антиоксидантни качества на липоевата киселина. Формата “S” е резултат от химическо производство и няма голяма биологическа активност. Обикновено добавките с алфа-липоева киселина съдържат “R” и “S” форми в съотношение 50/50. Това означава, че една добавка от 100 mg алфа-липоева киселина осигурява 50 mg от биологически активната “R” форма.

Човешкият организъм синтезира и използва “R” формата на липоева киселина. Тази активна форма,  R-липоева киселина, в значителна степен подпомага възпалителния отговор, унищожава свободните радикали и е по-ефективна от комбинацията от “R” и “S” формите, които се съдържат в повечето добавки с алфа-липоева киселина.93-104

Life Extension постоянно търси иновативни технологии за хранителни добавки. Благодарение на упоритата научноизследователска дейност и разработки, по-новата форма на R-липоева киселина може да се разглежда като „ново поколение” източник на антиоксиданти.

Супер R-липоева киселина на Life Extension показва по-добра бионаличност, стабилност и ефикасност за постигане на редица ползи за здравето. Този успешен продукт превръща биологически активната “R” форма на липоевата киселина в натрий-R-липоева киселина, която по данни на наскоро проведено проучване при хора достига 10–30 пъти по-високи пикови нива в кръвта отколкото чисто R-липоева киселина.125 Не само, че тази по-нова формула на липоевата киселина достига по-високи пикови нива в кръвта,126 но освен това тя ги постига по-бързо, като осигурява бързо усвояване от плазмата в тъканите.125  Едно наскоро проведено проучване показва, че пероралният приема на Супер R-липоева киселина води до достигане на пикови плазмени концентрации само 10–20 минути след приема на добавката.106

За разлика от други форми на липоевата киселина, Супер R-липоева киселина е по-стабилна в организма. Повишената стабилност на тази подобрена формула е причина за по-голямата абсорбция и бионаличност в сравнение с R-липоева киселина.

По-добрите антиоксидантни свойства на R-липоева киселина са вече добре познати по отношение на поддържането на ефективното функциониране на митохондриите. Сега Супер R-липоева киселина осигурява даже още по-голяма полза за здравето като запазва нивата на клетъчна енергия, характерна за младежката възраст.

Препратки

Дневна доза: 1 вегетарианска капсула
Дози в опаковка: 60
Количествен състав за доза
Натрий 30 мг
Bio-Enhanced® стабилизиран Na-RALA натриев R-липоат (осигурява 240 mg of R-липоева киселина) 300 мг

Други съставки: оризово брашно, растителна целулоза (капсула), L-левкин.


Bio-Enhanced® е регистрирана търговска марка на Geronova Research, Inc.

Дозировка и употреба

  • Една-две капсули на ден според степента на поносимост или според препоръките на лекаря.
  • Приемайте капсулите по едно и също време, за предпочитане на гладно.
  • Подходящ за вегетарианци.

Внимание

Тъй като този продукт може да понижи кръвната глюкоза, консултирайте се с Вашия лекар преди приема му, ако едновременно приемате и други глюкозо-понижаващи лекарства.

Предупреждения

  • ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА
  • Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием
  • Да не се купува, ако външната опаковка е счупена или повредена
  •  При използване на хранителни добавки, моля консултирайте се с вашия лекуващ лекар, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, ако сте кърмачка или ако сте бременна

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу: