Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания

ПРАВИЛНИЯТ ПОДБОР НА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ

Всеки човек е уникален.

Предлагаме безплатен съвет за подбора от хранителни добавки, най-подходящ за вашата индивидуална ситуация като част от нашата грижа за вас – нашите клиенти и приятели.

Не съществува само едно лекарство, практика, универсална истина, прозрение или форма на хранене, които да се прилагат еднакво при всеки, без изключение. Всеки от нас е уникален и затова се нуждаем от индивидуални корекции на всеки подход, така че те да постигнем желаният положителен ефект.

Този принцип е особено важен, когато става дума за хранене и употреба на хранителни добавки.  Нашето биологично разнообразие, промените в организма, които настъпват през живота ни, добавките или лекарствата, които приемаме, начинът на хранене и физическо натоварване, както и уникалните фактори на околната среда, на които сме подложени в продължение на много време – всичко това определя вродената ни предразположеност към факторите, които оказват влияние, положително или отрицателно, на нашето здравословно състояние. Ние знаем това и ви помагаме да вземете правилни и информирани решения относно вашето здраве. Специалистите от Health Freak имат важната роля да вземат под внимание възможно най-много лично обусловени фактори преди да дадат съществени препоръки.

За нас на първо място е безопасността. Смятаме, че най-ефективният и сигурен режим на употреба на добавки е съобразен на първо място с наличието на противопоказания.

Ето един пример:

Хората вземат добавки с рибено масло като отличен източник на омега-3 мастни киселини. Тези вещества помагат за намаляването на триглицеридите, намаляването на кръвното налягане, както и могат да намалят риска от сърдечно-съдови заболявания. Рибеното масло помага и за подобряване на симптомите на ревматоидния артрит и омега-3 мастни киселини са важни за паметта и когнитивните функции. Въпреки че рибеното масло има много предимства, хора с определени здравни проблеми, трябва да бъдат внимателни като взимат добавки с рибено масло.

Съображения за разреждане на кръвта

Омега-3 мастните киселини изглежда намаляват съсирването на кръвта и може да увеличат риска от анормнално кървене, както е обяснено от националните институти по здравеопазване на САЩ (NIH). Високи дози са свързани с кървене от носа и кръв в урината. Много големи количества рибено масло може да увеличат риска от хеморагичен инсулт, който се получава при разкъсване на кръвоносни съдове (кръвоизлив) в мозъка. Рискът от кървене е допълнително повишен при хора с нарушения на кръвосъсирването. Освен това, всеки, който приема лекарства или хранителни добавки за съсирване на кръвта трябва да използва рибено масло с повишено внимание. Те включват антикоагуланти като варфарин и хепарин, нестероидни противовъзпалителни средства като ибупрофен и аспирин, и Гингко Билоба.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ

Вашето име:

E-mail:


Пол:       Възраст:

Оплаквания:


изпрати


Препоръчваме също:
КАКВА Е ОПТИМАЛНАТА ЗА ВАС ДИЕТА?
КОДЕКС "ЗДРАВО БЕБЕ"