Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания

Кое прави формулите на Life Extension различни от предлаганите в търговската мрежа?

на 11 март, 2015 ,

Това, което отличава Life Extension от всичко останало на пазара, са уникалните ползи от нашите научно разработени хранителни формули за застаряващия организъм.

Например, стотици търговски компании продават рибено масло меки капсули. Медицинските публикации, обаче, сочат, че комбинацията от рибено масло и полифеноли в маслиновото масло осигуряват изключително важни допълнителни ползи за организма.

Рибеното масло е изключително податливо на окисление. Научни проучвания сочат, че сусамовите лигнани предпазват от окисление на рибеното масло и засилват благоприятните ефекти на EPA и DHA в организма.

Ето защо ние избрахме Super Omega-3 EPA/DHA with Sesame Lignans & Olive Fruit Extract (Супер Омега-3 EPA/DHA със сусамови лигнани и екстракт от маслинов плод). Това е най-модерната научно разработена добавка с рибено масло, която може да се намери на световния пазар и е получила най-високата 5-звездна категория по международните стандарти за рибени масла.

Усвоява ли се куркумина от Вашия организъм?

Редица лекари с напредничави идеи изтъкват полезните качества на куркумина, който е добре познат в света на здравните ентусиасти.

Проблемът с куркумина е, че само една относително малка част се абсорбира в кръвотока, което налага приема на големи дози, за да се получат желаните ползи.

Life Extension използва патентована система за засилване абсорбцията на куркумина до седем пъти. Това дава възможност на човек да получи полза от над 2,500 mg обикновен куркумин само от една 400-mg Super Bio-Curcumin® капсула. Един нов, Advanced Bio-Curcumin® с джинджифил и турмерони предоставя даже още по-активни растителни екстракти.

Достатъчен ли е Вашия CoQ10?

Членовете на Life Extension разчитат на Super Ubiquinol CoQ10 with Enhanced Mitochondrial Support™  (Супер убиквинол CoQ10 с подсилена митохондриална подкрепа) за повишаване на производството на ATP митохондриална енергия. Стресът води до намаляване броя на митохондриите в застаряващите клетки, което пък води до рязък спад в производството на енергия.

Има данни, че жизнено важният нутриент PQQ (pyrroloquinoline quinine/пиролоквинолин квинон) подпомага биогенезата на митохондриите (образуването на нови митохондрии) от активиращите гени, които помагат за генериране на нови митохондрии, за постигане на по-младежка клетъчна функция.

Като мощен антиоксидант, PQQ подпомага и митохондриалната функция като предпазва митохондриите от свободни радикали и си взаимодейства благоприятно с гените, които участват в здравето на митохондриите, и подпомага защитните сили на митохондриалната ДНК. 

А когато се използва заедно с CoQ10, PQQ действа като засилва производството на митохондриална енергия и подпомага когнитивното здраве. Членовете на Life Extension могат да получат Убиквинол Коензим Q10 и PQQ в ЕДНА модерна формула!

Страдате ли от недостиг на витамин D?

Средната доза витамин D в обичайните мултивитамини е само около 600 IU много по-ниска от минималното количество необходимо за постигане оптимални нива на 25-хидроксивитамин D в кръвта.

Life Extension провежда собствено проучване на над 13,000 кръвни проби и установява, че 85% от изследваните потребители на добавки са имали недостатъчни нива на 25-хидроксивитамин D.  Tова кара Life Extension да удвои концентрацията на vitamin D в своитe мулти-нутриентни формули (до 2,000 IU) и да препоръчват на членовете си да приемат допълнително още 5,000 IU vitamin D!

Няма друг нутриент, който да е получавал напоследък по-солидна научна обосновка от витамин D, но все пак хората, които разчитат на търговските мултивитамини, получават за съжаление недостатъчни количества витамин D.

Наши клиенти, които използват или Life Extension Mix™ (таблетки, капсули или прах) или Two-Per-Day Tablets (Две на ден таблетки), получават много повече vitamin D отколкото има в търговските марки, плюс много по-силни концентрации на други витамини и минерали.