Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания

КОДЕКС "ЗДРАВО БЕБЕ"

 
Открийте най-важните стъпки, които трябва да предприемете - преди, по време и след бременността - за да влезете в етап на плодовитост и да осигурите здраве за вашето бебе през целия му живот.

 

Комбинирайте народната мъдрост и съвременната наука, за да намалите объркването и излишното вълнениние.

Често се случва, жени, които се опитват да забременеят или които вече са бременни или кърмещи да спазват диети напълно неподходящи и дори опасни за собственото им здраве и здравето на бебето им. Не е чудно, че жените са объркани при наличието на толкова много противоречива информация.

Според няко, ограничаването на мазнини, вегетарианството или веганството е най-добре. Други казват, нисковъглехидратната диета е най-добре. Трети пък твърдят, че специални подходи като кръвна група или бирената диета е пътят към успеха. Това е достатъчно, за да ви се завие свят.

Как да прецените на кой подход към храненето може да се доверите? Как да пресеете огромните количества противоречива информация и да  намерите подход, който ще увеличи плодовитостта ви, допринесе за здравословна бременност, безопасно и естествено раждане, и ще даде шанс на децата ви за дълъг и здравословен живот?

За щастие, има начин да се отговори на тези въпроси обективно - без да се разчита най-новата диета-прищявка, здравословна тенденция или становище. Препоръките, направени според кодекса “здраво бебе” са въз основа на еволюционната мъдрост на хиляди поколения, както и стотици най-нови рецензирани изследвания, публикувани в по-големите медицински журнали.

Първо, ние можем да проучим това, с което са се хранили традиционните култури по време на зачеването и бременността. Тези култури са имали високи нива на плодородност, лесни (почти без усилия) раждания, и пълна липса на съвременни заболявания като затлъстяване, диабет и сърдечно-съдови заболявания, които ни убиват днес.

Второ, можем да проверим какви конкретни хранителни вещества съвременната наука ни казва, че са от съществено значение за зачеването и бременността. Съществуват съвременни методи, които не са били на разположение на нашите предци и ние можем да ги използваме, за да попълним пропуските в знанията ни.

Така можем да комбинираме изпитани във времето стратегии на традиционните култури, усъвършенствани и подобрявани над 77 000 поколения с най-новите постижения в областта на научните изследвания, за да развием хранителен подход за фертилитет, бременност и кърмене. Обединявайки народната мъдрост и съвременната наука гарантираме, че кодексът “Здраво Бебе” не само е изключително ефективен, но и безопасен както за майката, така и за бебето.

След завършване на програмата, ще знаете:

  • 6 супер храни, които почти всяка култура в цялата ни история се е клела, че повишава фертилитета и насърчава безопасното раждане на здраво бебе.
  • 9 хранителни вещества, които съвременната наука е открила, че са от съществено значение и къде да ги намерите в храните.
  • 4 често консумирани храни, които водят до безплодие и трябва да се избягват по време на бременност?
  • Точно колко дълго да кърмите бебето си, за да му осигурите здраве и устойчивост към болести през целия му живот?
  • 8 ключови принципи за това как да се въведат твърди храни на вашето бебе и да се избегнат хранителни реакции и алергии?
  • Как да се справите със стреса, докато се опитвате да забременете и по време на бременност?

АБОНИРАЙ СЕ ЗА СЕМИНАР

Вашето име:

E-mail:


Пол:       Възраст:


изпрати


Препоръчваме също:
КАКВА Е ОПТИМАЛНАТА ЗА ВАС ДИЕТА?
ПРАВИЛНИЯТ ПОДБОР НА ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ