Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания

Здраве и тонус

Добавки за здравето: коензим Q10, омега 3, здраве на простатата

За повечето хора, оптималното здраве и хранене може да се постигне чрез комбинирането на разумна диета с правилните хранителни добавки, в допълнение към придобиването на други здравословни навици и практики в начина на живот. Популярните добавки може да помогнат за профилактика срещу заболявания, преобладаващи сред много хора, а други добавки обръщат внимание на специфични проблеми.

Категории, включени в здраве и тонус са от интерес за хората, които са загрижени за собственото си здраве и хранене, както и това на любимите си хора (включително домашни любимци!). В допълнение към хранителни добавки, Хелт Фрик препоръчва широк спектър от кръвни, включително хормонални, изследвания. Тези тестове могат да помогнат за определяне на риска от заболявания, както и да гарантират, че използването на избраните от вас добавки не са противопоказни зараждащ се проблем.По категория


Есенциални мастни киселини

Есенциалните мастни киселини и особено омега 3 рибено масло представляват полезни мазнини, които често липсват или са недостатъчни в съвременните диети. В днешно време, режимът ни на хранене е с ниско съдържание на омега-3 и високо съдържание на омега-6 мастни киселини, което е нежелателно.

Формули със специално предназначение (Специализирани добавки)

Формулите със специално предназначение са насочени към различни здравни въпроси с цел да помогнат във всеки един аспект на постигане на оптимално здраве.По предназначение


Бъбреци

Бъбреците филтрират кръвта и помагат за регулирането на киселинно-алкалния баланс на организма, електролитите и кръвното налягане, следователно профилактиката на бъбречната функция със специфични хранителни вещества може да бъде от решаващо значение за поддържане на общото здравословно състояние.

Възпаления

Възпалителните процеси и неспособността на тялото да се справи с патологичните им въздействия засвидетелстват все повече внимание като ключов фактор в развитието на много здравни проблеми. Те могат да бъдат овладени от части чрез здравословен начин на живот, който включва прием на ключови хранителни вещества.

Настроение, стрес и тонус

Настроението и емоционалното здраве се влияят не само от околната среда, но от нашата индивидуална биохимия, която е засегната от хранителните вещества, които приемаме.

Нерви

Нервната система се нуждае от конкретни хранителни вещества, за да си върши работата. Предоставянето на суровините, от които се нуждае й позволява да функционира оптимално.

Пикочна функция (уринарен тракт)

Здравето на пикочните пътища може да се поддържа с добра хигиена и хидратация, както и с редовния прием на специфични вещества, които предпазват уринарния тракт от бактериална инвазия. 

Пренатални грижи (бременност)

Формулите за бременни, съдържащи фолиева киселина и други основни хранителни вещества са от решаващо значение за бременни жени. За да се осигури оптимална среда за развитие на бебето по време на здравословна бременност, е важно бременните жени да вземат пренатално витамини/добавки, дори ако те се хранят здравословно и получават нужните количества от витамини и минерали от храната.

Продукти за деца

Здравето на децата и хранителните нужди, които често са неудовлетворени от закуски и придирчивo хранене, може да се подсили чрез добавки в разумни дози, формулирани конкретно за тази възрастова група.

Простата

Здравето на простатата е от значение за всеки по-възрастен мъж и специфични хранителни вещества отдавна се използват, за да се запази оптимална младежка функция на простатата.

Сезонни промени

Страдащите от сезонни алергии може да намерят облекчение чрез използването на растителни и други продукти, предназначени за предотвратяване или свеждане до минимум на симптомите.

Сън

Добавки за сън се използват от милиони мъже и жени за облекчаване на безсънието и гарантиране качеството на съня, което е от жизненоважно значение за когнитивната, както и за имунната функция.

Сърце

Добавките за сърце и съдовата система трябва да се комбинират със здравословна диета и одобрен от лекаря режим на упражнения, за да се гарантира пълна програма за сърдечно-съдова профилактика.

Черен дроб

Чернодробни тоници и формули отдавна се използват, за да се поддържа функцията на този жизненоважен орган, който е отговорен за обработка на хранителните вещества, които поемаме и отделянето на токсините.