Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания

НАШАТА ЦЕЛ

Health Freak има за цел да бъде източник на информация и вдъхновение. С помощта на богатия и пълен асортимент от храни и хранителни добавки, които предлага, Хелт Фрик цели да спомогне за пълноценното и правилно възстановяване на вашия организъм или просто поддържането му в топ форма.

Качеството на продуктите е наше морално задължение, което е отразено в избора на премиум търговски марки в нашия каталог. Паралелно на качеството, акцентираме върху задълбоченото познаване на всеки един продукт, който предлагаме и осведомеността ни относно последните проучвания за хранителните нутриенти, съдържащи се във хранителните формули.

Хелт Фрик не е обикновен магазин, а източник за информация и етикет за качество. Хелт Фрик предоставя не само премиум продукти, но и знанието, което върви с тях. Затова ви окуражажаме при най-малкото съмнение да се свържете с нашия персонал относно Вашата покупка, здравословна дилема или антиейджинг програма. Нашият обучен и услужлив екип е на разположение да отговаря на въпроси ви по телефона, електронна поща и чат.

Възможни са лични консултации за тези, които желаят да задълбочат знанието си за храненето и добавките като средство против стареене. Нашите препоръки са съобразени с личната ви цел: борба с хронично заболяване, подобряване на цялостния Ви начин на живот, забавяне на процеса на стареенето, достигане на атлетичния ви потенциал, допълнителни грижи по време на бременност, здравословно хранене за децата Ви или просто повишаване на хранително-здравната Ви осведоменост.

Продължи да четеш