Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания

ЗА НАС

Хелт Фрик и този сайт имаме за цел да увеличим осведомеността на нашите клиенти и приятели по темата хранене и хранителни добавки в сферата на превантивната медицина1 и репродуктивното здраве.  По-конкретно, вниманието ни е насочено към хранителните добавките и оптималното хранене като инструмент за постигането на здравословната Ви цел. Какво можете да откриете в нашия сайт?

  1. Уебмагазин за хранителни добавки и храни: Критериите за подбор на нашите продукти са качеството, ефективността и научните доказателства. Голяма част от формулите, които предлагаме, съдържат нутриенти, които доказано имат ефект анти-стареене и спомагат за подддържане на дълголетието. Основната търговска марка, която предлагаме е Life Extension.
  2. Отдел Новини: там представяме информация за последните научни открития и най-новите тенденции в областта на анти-ейджинга и хранителните нутриенти, публикувани от новинарските медии в световен мащаб. Идеята е да Ви предоставим интересна, актуална и подкрепена научно информация по въпросите на здравето и красотата, храненето и хранителните добавки и така да направим положителен принос към общото ви здравословно състояние и качество на живот.
  3. Секция Консултации: предлагаме помощ в изготвянето на индивидуална програма за хранителни добавки, която ще ви помогне да достигнете Вашата цел по отношение на здравето. Също така и ръководство как да увеличите фертилитета си по естествен начин и да родите здраво бебе, наблягайки на здравословното хранене и в някой случаи на добавки. Идеята тук е да получите практична, точна и синтезирана информация, въз основа на която да вземете информирано решение относно вашето здраве. Нашата роля е да осигурим “инструментите” и “ноу-хауът” в изграждането на стратегия за постигане на здравословната Ви цел.
  4.  В oтдел Здраве може да откриете сборник от информация за широк спектър от често срещани здравословни проблеми, в това число атеросклероза, диабет, здравето на простатата, както и много други области на профилактиката и лечението на заболяванията и поддържането на здравето.
    С течение на времето, ние ще добавяме информация за най-новите научни публикации свързани с редица проблеми от рак и сърдечносъдови заболявания до артрит и неврологични разстройства. Ще научите също как се използват естествени съединения (добавки), нови фармацевтични агенти, както и превантивни кръвни изследвания като допълнение към традиционните терапии. Следете нашите публикации и се въоръжете с информацията, която ви трябва, за да оцелеете и да се развивате.

Настояще: Нашите съвети се основават на научна литература, която съдържа хиляди проучвания за употребата на нутриенти, целящи подобряване качеството на живота. Ние предлагаме хранителни добавки, които често са необходими, за да подобрят възможностите ви да живеете по-дълго, в добро здраве или просто да послужат за подкрепа на организма в многобройните стресови ситуации, на които е подложен ежедневно.
Бъдеще: Надяваме се в бъдеще да съберем екип от медицински консултанти със солиден опит в различни области на медицината, чиито знания и клиничен опит могат да помогнат в разработването на персонализирана програма за “удължаване на живота”. Така наричаме постоянната профилактика и коригиране на лайфстайла. Съществуват научни доказателства, че тези малки промени могат наистина да удължат живота ви не само количествено, но и качествено.
Също така се надяваме да отворим магазин, където ще имате възможност директно да се свързвате с нас и да получавате информация в приятна обстановка.

Продължи да четеш

...или виж още нашата цел, какво е life extension?, за кого е life extension?


1. Превантивната медицина, още наричана медицината против стареене или антиейджинг медицина е една крачка пред конвенционалната медицина и има за цел ранното откриване, профилактика и обратимост на свързаните с възрастта заболявания.