Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания

Диета и енергия

Хранителни добавки: Аминокиселини, спортни добавки и добавки за отслабване

Повечето хора желаят да намалят теглото си, за да подобрят външния си вид и да са предпазят от развитието на редица заболявания. Нашите приятели и клиенти знаят, че “примитивният” начин на хранене (палео диета) може да доведе до по-дълъг живот, придружен от по-добро здраве и повече енергия. Докато практикуването на такава диета има своите защитници, за повечето от нас е предизвикателство да спазваме режима и да поддържаме правилното хранене през цялото време. Чрез консумирането на специфични добавки, насочени към намаляване на излишната мастна тъкан като допълнение към поддържането на здравословна диета и програма за физическа активност, мъжете и жените по-лесно постигат целите си. Хелт Фрик препоръчва консултация с Вашия лекар или специализирано лице преди да се предприеме “ограничителна” диета за отслабване и режим на упражнения, и препоръчва употребата на хранителни добавки, за да компенсира всякакво намаляване на основни хранителни вещества, което може да възникне в резултат на намален прием на енергия.По категория


Аминокиселини

Аминокиселините са градивните елементи на белтъчините. Отделни аминокиселини са предназначени за различни проблеми, включително изграждането на мускулите, баланс на имунната система, стабилизиране на настроението и др.

Ензими за храносмилане

Храносмилателните ензими стават все по-полезни и необходими с напредването на възрастта, тъй като увеличат способността на организма да храносмила храната, подобряват имунната функция, както и намаляват дискомфорта.

Пробиотици

Пробиотиците спомагат за поддържане на нормална чревна микрофлора (нарушена от антибиотична терапия), която контролира свръхрастежа на вредни микроорганизми и подобрява храносмилането.

Протеини

Протеинът на прах е извлечен от животински или растителни източници и се използват от вегетарианци, спортни маниаци или всеки който желае да си осигури адекватен прием.

Соеви добавки

Соевите продукти могат да бъдат източник на протеини или начин да се приемат концентрирани изофлавони, които са особено популярни сред жените в менопауза.По предназначение


Надбъбречна жлеза

Добавките за надбъбречните жлези осигуряват оптимална подкрепа за тези често претоварени и пренебрегнати жлези, които са важни в подкрепата на здравословна реакция срещу стреса.

Здравословно тегло / Отслабване

Поддържането на здравословно тегло и отслабването може да бъде улеснено с употребата на хранителни добавки, които помагат да се контролира усвояването на мазнините или да се насърчи приема на по-малко калории, което може да доведе не само до загуба на тегло, но може да допринесе за по-дълъг живот.

Клетъчна енергия (митохондрия)

Подкрепа на митохондрията се предоставя от хранителни вещества, които наскоро бе открито, че подобряват генезиса и растежа на тези „клетъчни електроцентрали“.

Кръвна захар

Поддържане нивото на кръвната захар под контрол е от значение не само за диабетиците, но и за всеки, който иска да забави процеса на стареене и поддържа оптимално здраве. Добавките за контрол на кръвната захар осигуряват специфични хранителни вещества, които трябва да се консумират в допълнение към разумна диета състояща се от храни с нисък гликемичен индекс.

Спорт и издражливост

Добавките за подобряване на спортните резултати, които предлагаме ви предоставят конкурентно предимство, независимо дали сте атлет, който се стреми да подобри производителността си или физическо лице, което търси да достигне повече от 20 минути дневно физическа активност.

Храносмилане

Храносмилателната способност, включително производството на ензими и солна киселина може да намали с възрастта, поради което повишаване на приема на добавките за храносмилане може да помогне на мъжете и жените да извлечат по-голяма хранителна стойност от храната.

Щитовидна жлеза

Добавките за щитовидната жлеза подкрепят правилното функциониране на щитовидната жлеза, чието производство на критични хормони често намалява с възрастта.