Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания
Архив

Начинът на хранене на пещерния човек. Връзката диета – анти-ейджинг

на 10 декември, 2013 , 0 Коментара

Начинът на хранене на пещерния човек може да поддържа външния ви вид, така че да изглеждате като звезда през целия си живот до стотния си рожден ден.

Това е посланието от анти-стареене активистите, които казват, че според проучванията нашите гени не са се променили много за 200 милиона години, така че и нашата диета не трябва да се променя много. Но критиците предупреждават да се пазим от стари идеи, замаскирани като революционни диети, обещаващи младежки вид.

Диетологът д-р Таня Аш от Св. Килда каза, че да се яде месо от животни хранени с трева, риба с високо съдържание на омега-3 и сезонни плодове и зеленчуци, както са правили нашите праисторически предци ще поддържа хората млади и привлекателни. "Това е от една от ползите на анти-стареене медицината, която полза вероятно е подценена", каза тя.

"Хората вероятно обръщат повече внимание на "по-инжекционни" методи, вместо да потърсят разрешение отвътре". Бившият козметичен лекар, който беше говорител на конференцията в Мелбърн на Австралийскита академия за Анти-стареене медицина смята, че това е добър начин за избягване на пластичната хирургия.

Анти-стареене диетата също така изисква от последователите си да пият само филтрирана или бутилирана вода и да ядат сезонни плодове. Виното в умерени количества е приемливо. Диетолог д-р Розмари Стантон пък смята, че една добра диета и много упражнения е най-добрият начин за поддържане на здравето. "Но аз не мисля, че има основание да се твърди, че спецеиална диета има анти-ейджинг ефект, който е това, което много хора търсят", каза тя.Коментари

Остави коментар

Вашият коментар

* Име:
* E-mail: (Не се публикува)
   Уебсайт: (Site url with http://)
* Коментар:
Код за верификация: