Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания

Билки и фито (растителни) екстракти

Добавки на билкова основа: Биофлавоноиди, Хранителни добавки за здраве и витамини онлайн

Билковите добавки и други растителни (фито) извлечения се използват за различни цели, допринасят за оптимална програма за здравословно хранене, както и помагат при решаването на конкретни проблеми. Докато витамините и минералите удовлетворяват присъщити за организма нужди, билковите добавки осигуряват индивидуални ползи, които правят повече от това да отговарят на основните изисквания на организма. Това се доказва почти ежедневно с нови научни открития.По категория


Билки

Билките се използват в продължение на векове за различни цели, базирани на анекдотични доказателства, но най-новите научни изследвания потвърждават ползата от билки за поддържане на добро здраве и ефективността им при определени заболявания.

Биофлавоноиди

Биофлавоноиди, класифицирани като флавоноиди, изофлавоноиди и неофлавоноиди са растителни съставки, известни със своите антиоксидантни ползи. Значението им в медицината и многобройните ползи за здравето са познати отскоро.

Екстракти от зеленчуци

Екстрактите от зеленчуци са идеални за тези, които не успяват да включат оптимално количество зеленчукови храни в диетата си или желаят да се възползват от ползите за здравето, характерни за дадена съставка от зеленчуков произход.

Зелени храни

Зелените храни съдържат важни хранителни вещества, които често липсват или са недостатъчно в нашето ежедневие. Добавките от зелените храни са богат източник на хлорофил, пигментът, който дава цвета на растенията и имат многобройни ползи за здравето.

Супер плодове

Супер плодовете, като боровинки, нар и асай бери вече са на разположение в концентрирана форма, което улеснява консумацията на еквивалента на големи количества всекидневно. 

Фито (растителни) екстракти

Фито екстрактите сe извличат от специални растения, в които са открити съставки, които имат благоприятен ефект върху здравето.