Количката е празна!
Контакти
Телефон: +359 888 644 330

адрес и запитвания

Анти-ейджинг и дълголетие

Против Стареене и дълголетие: антиоксидантни витамини, DHEA добавки, хормони

Нашите клиенти и приятели са в челните редици, когато става въпрос за предприемане на защитни мерки срещу физическия и умствения упадък, който се проявява в процеса на стареене. Докато много хора, изправени пред перспективата от застаряването са станали постоянни потребители на антиоксиданти, други, които имат сериозни намерения за дълголетие се възползват от допълнителни добавки със специално предназначение против стареене, включително и хормони, за да се компенсира дифицита  свързан с възрастта.По категория


Антиоксиданти

Антиоксидантите, които се състоят от редица витамини, минерали и съставки на растителна основа са в основата на една добра програма за дълголетие.

Хормони

Хормоните са от жизненоважно значение за физическата и умствената функция и чрез замяна на тези, които намаляват с напредването на възрастта се облекчават симптомите на хормонален дефицит.По предназначение


Анти-ейджинг (против стареене)

Анти-ейджинг добавките се състоят от хранителни вещества, растителни екстракти и целенасочени формули, които осигуряват различни стратегии за намаляване на някои от ефектите на стареенето.

Дихателни пътища

Формули за дихателните пътища улесняват оптималното функциониране на носния пасаж и белите дробове, подкрепят дейността на лигавицата на дихателните пътища като осигурява нормално и свободно дишане.

Имунна система

Формулите за имунната система помагат за балансиране на защитната система на организма, чиято функция намалява при по-възрастните.

Кости

Специалните формулите на Life Extension за здраве на костите помагат за предотвратяване загубата на костна маса и здравина, което настъпва с възрастта.

Мозък / Памет

Проблемите с паметта могат да започнат на практика във всяка една възраст. При по-млади хора обаче тя се проявява по-скоро като нарушения в концентрацията. Формулите за здраве на мозъка подкрепят когнитивните функции и може да се използват от тези, които желаят да запазят и подобрят способността си да помнят и учат.

Стави

Повечето хора над 50 години, както и спортистите са предразположени към скърцане, пукане и болки в ставите. Ставите могат да бъдат защитени и тяхната функция подобрена чрез редовен прием на специфични съставки като колаген и др.

Хормонален баланс

Хормоналният баланс, който е неблагоприятно повлиян от застаряването, може да бъде възстановен чрез заместване на хормони, включително прегненолон или DHEA, или чрез консумация на хранителни прекурсори.